Dj til bryllup

Lej en dj til bryllupsfesten hos os.

Vi hos bestil en dj går meget op i jeres bryllupsfest og sørger for musikken og stemningen er god til jeres fest. Vi ved hvor vigtig musik til et bryllup er, og derfor har vi nogen dygtige dj’s som er klar til at spille dansevenlig musik til jeres fest hele natten. Vi går ind for at kunden får en god aften, og derfor har vi en dialog med kunden inden festen om hvad i har af forventninger, om i har nogen musikønsker eller ønsker nogen bestemte sange. Dj’en spiller derfor de sange som i føler passer godt til jeres bryllupsfest, og derfor mener vi også at vi er det bedste valg af dj til festen. 

Få et tilbud her

Hvilken musik til bryllup

Vi ved at bryllupsfesten er den vigtigste dag for rigtig mange mennesker, og derfor er musikken til festen og meget vigtig! Derfor ved vi hvordan man skaber den gode fest, og danse musik så i får en god aften. Generelt skaber vi en hyggelig stemning med noget dinner musik mens i spiser. Når brudevalsen skal danses, som den tit gør igennem kl. 23 & 24, så har vi også den med, så det skal i ikke tænke på. Når i har danset brudevals begynder danse festen, og vi begynder at spille op til dans. 

Vi har alle de største hits med, men derfor kan i altid komme op og ønske sange til vores dj’s, derudover har i mulighed for før aftenen starter, at sende os en masse musikønsker, som vi så sikre er med på aftenen. Vi bruger listen som inspiration, og spiller dem når vi føler det passer godt ind. Udover de store hits sørger vores dj’s også for gode fællesdanse, såsom Boogie Woogie, VLTJ samt de andre store dansehits. 

Jeres dj til bryllupsfesten ringer altid til jer en uge før bryllupsfesten, for at forventningsafstemme med jer, samt høre jeres ønsker til den perfekte bryllupsfest. Vi går altid op i at i bliver hørt, samt af vores dygtigt dj’s er glade og venlige når de ankommer til festen. Book den næste dj igennem os, for at sikre en god aften til jeres bryllup. 

Få et tilbud her

HVAD KOSTER EN DJ TIL BRYLLUP

Mange spørg om det er dyrt at få en dj til bryllup, men det skal det ikke være. Hos Bestil en DJ får du dygtige og professionelle dj’s til brylluppet for en fair pris. I vores tilbuds beregner kan du se hvad en koster en dj til brylluppet. Vores priser er altid fair, og du kan se dem på jeres tilbud som i modtager med det samme. 

Bedste dj til bryllup

Det er vigtigt for os at skabe en god aften for jer, og det kræver en dygtig dj som kan være med til at skabe festen. Derfor kan i fornemme hvorfor man booker en dj til brylluppet, netop for at der er nogen som skaber den rigtige stemning, og kan tilpasse sig de rigtige behov for jeres fest. 

Få et tilbud her

Ofte stillede spørgsmål

I vores tilbudsberegner kan du udfylde formularen og få et tilbud til jeres næste fest med det samme. 

Ja det kan man! På aftenen når i føler at festen slet ikke er slut endnu, snakker i med dj’en og aftaler forlænget spilletid. Det tit man ønsker 1 time eller 2 mere.

Generelt er det 3-4 meter bredt, og 1-2 meter i dybden bag dj’en, men hvis pladsen er knap, kan vi altid klemme os lidt sammen. 

Vi tilpasser os tit pladsen i forhold til hvad der passer til lokalet og jer.

Normalt ankommer vi 45 min før start. Men hvis i har tilvalgt tidlig opsætning, så snakker vores dj med jer ugen optil og finder ud af hvornår det passer jer bedst, så vi sætter udstyret op før gæsterne kommer.

Hvis i har tilvalgt tidlig opsætning ankommer vi 10-15 min før start spilletid, og har opsat udstyret tidligere på dagen.

Nej der er ingen faste tider, det afhænger altid af jeres fest. Generelt hvis der skal spilles under maden bestiller folk tit kl. 18.00 til 02.00. Men alt er muligt og derfor afhænger det mest af hvad i ønsker. 

I vores tilbudsberegner kan i sætte tiden som det passer jer, og hvis i har andre ønsker end det i finder derinde, kan i altid kontakte os.

I skal først betale efter festen! 

Regningen bliver sendt til jer 14 dage før festen, men betalingsfristen er først 5 hverdage efter festen er slut, derfor kan i vælge at først betale efter festen er slut!

Ja man kan altid afbestille os, dog skal dette gøres 4 uger før festen bliver afholdt, så er det gratis for jer. Hvis i afbestiller 2-4 uger før festen skal der betales 50% af beløbet. Hvis i afbestiller 2 uger før festen skal der betales 100% af beløbet. Alt dette er beskrevet yderligere i vores kontrakt. 

Ja Bestil en DJ er landsdækkende, og derfor levere vi dj’s over hele landet. Vi har dygtige dj’s over hele landet. 

Ja i alle vores pakker er der lyd og lys inkluderet. Dog er udstyret generelt estimeret til 80 gæster, og derfor foreslår vi altid at hvis der kommer flere gæster, at i tilkøber yderligere lyd og lys pakker. Mere kan ses i vores tilbudsberegner.