Mobil diskotek

Professionelt mobil diskotek i hele Danmark.

Skal du bruge et professionelt mobil diskotek, hvor du har mulighed for store og små lyd & lys pakker, samt dygtige dj’s med det bedste dansemusik, så er det os du skal have fat i. Vi er et landsdækkende mobildiskotek, hvor kvalitet er i højsædet og vi altid går op i at jeres fest bliver en uforglemmelig aften. Vi har erfaring med alle slags fester, bryllupper, firmafester, julefrokoster og meget mere. Kontakt os i dag for at få et tilbud på din næste fest, allerede i dag. 

Få et tilbud

Mobil diskotek i hele landet

Vores mobil diskotek spiller til alle fester, og derfor vil vi mene at vi er nogen af de bedste til at lave din næste fest, herunder kan du både få lyd, lys, dj’s og meget mere. Vi sikre altid at i får de bedste folk, samt den bedste kvalitet af mobil diskotek. Vi går op i at prisen er god, men at vi levere den bedste kvalitet, den gode kundeservice samt at i som kunde får den bedste oplevelse af festen. 

Vores mobil diskotek er over hele landet, så hvis du søger et mobil diskotek Fyn, så har vi nogen meget dygtige folk, samt den bedste service. Også hvis du søger mobil diskotek Sjælland, så levere vi de bedste fester. Vi har også mobil diskotek Jylland, og derfor vil vi mene vi er det bedste valg for jer som kunde. 

Få et tilbud her

ERFARNE MOBIL DISKOTEK DJ’S

Vi har nogen af de dygtigste dj’s til mobil diskoteket, og derfor kan du altid sikre at når du bestiller en fest igennem os, så får du kvalitet for pengene. Vores dj’s går altid op i at sikre i får en god fest, og derfor er vi meget åbne for muligheder, samt hvad i ønsker at musik, lyd og lys. Vi har altid et dygtigt personale, som sikre at i bliver hørt og får alle muligheder af vide. 

Vores dj’s kontakter jer altid ugen op til festen, for at sikre i får en snak, så i kan snakke om jeres ønsker til mobil diskoteket, og hvad i forventer af jeres fest. Vi tager altid imod musik ønsker, og har i nogen andre spørgsmål kan de altid stilles her.

Få et tilbud her

Ofte stillede spørgsmål

I vores tilbudsberegner kan du udfylde formularen og få et tilbud til jeres næste fest med det samme. 

Ja det kan man! På aftenen når i føler at festen slet ikke er slut endnu, snakker i med dj’en og aftaler forlænget spilletid. Det tit man ønsker 1 time eller 2 mere.

Generelt er det 3-4 meter bredt, og 1-2 meter i dybden bag dj’en, men hvis pladsen er knap, kan vi altid klemme os lidt sammen. 

Vi tilpasser os tit pladsen i forhold til hvad der passer til lokalet og jer.

Normalt ankommer vi 45 min før start. Men hvis i har tilvalgt tidlig opsætning, så snakker vores dj med jer ugen optil og finder ud af hvornår det passer jer bedst, så vi sætter udstyret op før gæsterne kommer.

Hvis i har tilvalgt tidlig opsætning ankommer vi 10-15 min før start spilletid, og har opsat udstyret tidligere på dagen.

Nej der er ingen faste tider, det afhænger altid af jeres fest. Generelt hvis der skal spilles under maden bestiller folk tit kl. 18.00 til 02.00. Men alt er muligt og derfor afhænger det mest af hvad i ønsker. 

I vores tilbudsberegner kan i sætte tiden som det passer jer, og hvis i har andre ønsker end det i finder derinde, kan i altid kontakte os.

I skal først betale efter festen! 

Regningen bliver sendt til jer 14 dage før festen, men betalingsfristen er først 5 hverdage efter festen er slut, derfor kan i vælge at først betale efter festen er slut!

Ja man kan altid afbestille os, dog skal dette gøres 4 uger før festen bliver afholdt, så er det gratis for jer. Hvis i afbestiller 2-4 uger før festen skal der betales 50% af beløbet. Hvis i afbestiller 2 uger før festen skal der betales 100% af beløbet. Alt dette er beskrevet yderligere i vores kontrakt. 

Ja Bestil en DJ er landsdækkende, og derfor levere vi dj’s over hele landet. Vi har dygtige dj’s over hele landet. 

Ja i alle vores pakker er der lyd og lys inkluderet. Dog er udstyret generelt estimeret til 80 gæster, og derfor foreslår vi altid at hvis der kommer flere gæster, at i tilkøber yderligere lyd og lys pakker. Mere kan ses i vores tilbudsberegner.