Dj til ungdomsfest

Lej en dj til ungdomsfesten hos os.

Musikken til ungdomsfesten er vigtig, og derfor er det vigtigt at have en god dj til unge, og det sikre du igennem Bestil en DJ. Vi ved hvor vigtig musikken er, og hvor meget de unge har lyst til at danse og synge med på de gode sange, både de nye, men også de gamle hits. Vi går altid i dialog med jer før jeres fest, således i altid kan komme med musikønsker før festen som altid er med til festen så. Vi mener at vi er et godt valg af dj til ungdomsfesten og derfor kan du allerede få et tilbud nu igennem vores tilbudsberegner.

Få et tilbud her

Musik til ungdomsfest

Vi ved ungdomsfesten er vigtig, for både de unge mennesker, samt de ældre til festen, og derfor er musikken også vigtig til festen. Vi spiller både fester hvor vi starter mens i spiser, der spiller vi noget hyggeligt musik som skaber en god stemning, og når i så har spist spiller vi op til dans, således i kan få lov og holde en god ungdomsfest. 

Vores dj’s har alle de største hits med både fra nutiden, men også helt tilbage til de gode gamle hits, og det gør at i har mulighed for at komme med musikønsker på aftenen, samt vi tager fat i jer før festen, for at hører om evt. Musik ønsker eller specifikke ønsker til jeres ungdomsfest. Vores dj har også de bedste fællesdanse med, så vi kan få alle ud på dansegulvet, det er lige fra Boogie Woogie, VLTJ, samt en masse gode hits. 

Jeres dj til ungdomsfesten ringer altid til jer en uge før ungdomsfesten for at forventningsafstemme med jer, samt høre jeres ønsker til den perfekte ungdomsfest. Bestil den næste dj til ungdomsfesten igennem os.  

Få et tilbud her

ERFARNE DJS TIL UNGDOMSFEST

Vi har nogen dygtige og erfarne dj’s til ungdomsfester, og det gør vi kan spille alle jeres største musik ønsker, og skabe en god dansevenlig ungdomsfest. Vi spiller alle de største hits, både fra nutiden og tilbage til de gode gamle hits. 

Det er vigtigt at en dj kan læse dansegulvet, på den måde sikre han at i altid kan danse, synge med til sangene, samt have en god fest. Så står du og skal holde en ungdomsfest med musik, så kontakt os allerede idag.

Få et tilbud her

Ofte stillede spørgsmål

I vores tilbudsberegner kan du udfylde formularen og få et tilbud til jeres næste fest med det samme. 

Ja det kan man! På aftenen når i føler at festen slet ikke er slut endnu, snakker i med dj’en og aftaler forlænget spilletid. Det tit man ønsker 1 time eller 2 mere.

Generelt er det 3-4 meter bredt, og 1-2 meter i dybden bag dj’en, men hvis pladsen er knap, kan vi altid klemme os lidt sammen. 

Vi tilpasser os tit pladsen i forhold til hvad der passer til lokalet og jer.

Normalt ankommer vi 45 min før start. Men hvis i har tilvalgt tidlig opsætning, så snakker vores dj med jer ugen optil og finder ud af hvornår det passer jer bedst, så vi sætter udstyret op før gæsterne kommer.

Hvis i har tilvalgt tidlig opsætning ankommer vi 10-15 min før start spilletid, og har opsat udstyret tidligere på dagen.

Nej der er ingen faste tider, det afhænger altid af jeres fest. Generelt hvis der skal spilles under maden bestiller folk tit kl. 18.00 til 02.00. Men alt er muligt og derfor afhænger det mest af hvad i ønsker. 

I vores tilbudsberegner kan i sætte tiden som det passer jer, og hvis i har andre ønsker end det i finder derinde, kan i altid kontakte os.

I skal først betale efter festen! 

Regningen bliver sendt til jer 14 dage før festen, men betalingsfristen er først 5 hverdage efter festen er slut, derfor kan i vælge at først betale efter festen er slut!

Ja man kan altid afbestille os, dog skal dette gøres 4 uger før festen bliver afholdt, så er det gratis for jer. Hvis i afbestiller 2-4 uger før festen skal der betales 50% af beløbet. Hvis i afbestiller 2 uger før festen skal der betales 100% af beløbet. Alt dette er beskrevet yderligere i vores kontrakt. 

Ja Bestil en DJ er landsdækkende, og derfor levere vi dj’s over hele landet. Vi har dygtige dj’s over hele landet. 

Ja i alle vores pakker er der lyd og lys inkluderet. Dog er udstyret generelt estimeret til 80 gæster, og derfor foreslår vi altid at hvis der kommer flere gæster, at i tilkøber yderligere lyd og lys pakker. Mere kan ses i vores tilbudsberegner.