Lej en dj til julefrokost

Skal du holde en uforglemmelig julefrokost, hvor i skal danse til alle de store hits, såsom Wham – Last Christmas, hvor i får nogen måske pinlige men gode oplevelser i kan huske længe. Derfor skal i bestille en dj til julefrokosten igennem os, her får i en som sætter pris på en sjov og god aften, hvor alle kan danse og synge med. Vores dj sørger for den gode stemning, og de bedste hits til alle årgange, så derfor skal i bare medbringe det gode humør!

Få et tilbud her

Læs mere om julefrokosten

Vi ved at julefrokosten er vigtig, og derfor er vi med til at skabe et twist til julefrokosten, med de største dansehits samt god stemning hele aftenen. Vi går meget op i at få alle ud og danse, og have en god aften. Generelt skaber vi en hyggelig stemning under julefrokost maden, og når i har spist er vi klar til at spille op til dans. 

Vi har alle de største hits med fra alle årgange, og derfor sikre vi at de unge samt de ældre får en god fest og får danset. Alle hits er helt tilbage fra de gode 70’er, 80’er samt 90’erne, og helt op til nutiden. Vi ønsker altid at have en dialog med jer for at høre om i har nogen musik ønsker til aftenen, så vi kan få dem med i musikken til julefrokosten. Udover de store hits spiller vi også en masse gode fællesdanse, såsom Boogie Woogie, VLTJ samt de andre store dansehits. 

Jeres dj til julefrokosten ringer altid til jer ugen op til festen, for at forventningsafstemme med jer, samt høre jeres ønsker til aftenen, således vi skaber den bedste underholdning til julefrokost. Bestil den næste dj til festen igennem os, for at sikre en god aften.

Få et tilbud her

ERFARNE JULEFROKOST DJS

Vi har nogen af de dygtigste dj’s til julefrokosten. Vores dj’s har spillet i mange år og går ind fra at skabe den bedste underholdning til julefrokosten, og derfor har vi alle de gode hits med fra alle årgange, det gør at vi kan sikre en god danse stemning på hele aftenen. 

Tit skal der spilles forskelligt musik til julefrokosten da der er flere årgange, derfor har vi altid et stort musik katelog med, således vi altid kan opfylde jeres ønsker og skabe en julefrokost med et twist. Vores dj’s læser dansegulvet og på den måde sikre at vi altid har en god stemning og i er ude og danse. Vi tager også glædeligt imod ønsker på musik til julefrokosten. 

Få et tilbud her

Ofte stillede spørgsmål

I vores tilbudsberegner kan du udfylde formularen og få et tilbud til jeres næste fest med det samme. 

Ja det kan man! På aftenen når i føler at festen slet ikke er slut endnu, snakker i med dj’en og aftaler forlænget spilletid. Det tit man ønsker 1 time eller 2 mere.

Generelt er det 3-4 meter bredt, og 1-2 meter i dybden bag dj’en, men hvis pladsen er knap, kan vi altid klemme os lidt sammen. 

Vi tilpasser os tit pladsen i forhold til hvad der passer til lokalet og jer.

Normalt ankommer vi 45 min før start. Men hvis i har tilvalgt tidlig opsætning, så snakker vores dj med jer ugen optil og finder ud af hvornår det passer jer bedst, så vi sætter udstyret op før gæsterne kommer.

Hvis i har tilvalgt tidlig opsætning ankommer vi 10-15 min før start spilletid, og har opsat udstyret tidligere på dagen.

Nej der er ingen faste tider, det afhænger altid af jeres fest. Generelt hvis der skal spilles under maden bestiller folk tit kl. 18.00 til 02.00. Men alt er muligt og derfor afhænger det mest af hvad i ønsker. 

I vores tilbudsberegner kan i sætte tiden som det passer jer, og hvis i har andre ønsker end det i finder derinde, kan i altid kontakte os.

I skal først betale efter festen! 

Regningen bliver sendt til jer 14 dage før festen, men betalingsfristen er først 5 hverdage efter festen er slut, derfor kan i vælge at først betale efter festen er slut!

Ja man kan altid afbestille os, dog skal dette gøres 4 uger før festen bliver afholdt, så er det gratis for jer. Hvis i afbestiller 2-4 uger før festen skal der betales 50% af beløbet. Hvis i afbestiller 2 uger før festen skal der betales 100% af beløbet. Alt dette er beskrevet yderligere i vores kontrakt. 

Ja Bestil en DJ er landsdækkende, og derfor levere vi dj’s over hele landet. Vi har dygtige dj’s over hele landet. 

Ja i alle vores pakker er der lyd og lys inkluderet. Dog er udstyret generelt estimeret til 80 gæster, og derfor foreslår vi altid at hvis der kommer flere gæster, at i tilkøber yderligere lyd og lys pakker. Mere kan ses i vores tilbudsberegner.