Dj til fødselsdag

Lej en dj til fødselsdagsfesten hos os.

En fødselsdag er en vigtig aften for både familie og venner, og derfor er musikken og vigtig, derfor skal du lej en dj til fødselsdagsfesten hos os. Vi sikre altid at fødselsdagsfesten er jeres højdepunkt, og musikken er med til at skabe den gode stemning for jer. Musik til fødselsdag kan være til alle generationer, derfor har vi også de største hits med fra alle årgange. Vi går altid i dialog med jer, både før i booker, og 1 uge før festen for at sikre alle jeres behov og ønsker bliver opfyldt.

Få et tilbud her

Musik til fødselsdag

Vi ved hvor vigtig fødselsdagsfesten er for jer, og derfor ved vi musikken til fødselsdagsfesten skal være helt i orden og tilpasses alle aldersgrupper. Generelt skaber vi en hyggelig stemning under maden med noget godt dinner musik mens i spiser. Vi er også altid klar til at hjælpe med evt. Indslag under maden, samt hvis i mangler noget underlægningsmusik til sangene, så har vi et stort udvalg og kan næsten altid hjælpe. Når maden er slut spiller vi op til dans, og sikre alle får en god aften og kommer ud og får danset. 

Vi har alle de største hits med, både fra 80’erne, 90’erne, før det og helt op til nutiden, derfor er vi godt dækket ind med alle de største dansehits til din perfekte fødselsdag. I kan altid komme op til dj’en og ønske sange til jeres fest, samt før festen spørger vi også ind til musik ønsker, som vi kan inkludere på aftenen, samt drage inspiration af. Udover de store hits sørger vores dj’s også for gode fællesdanse, såsom Boogie Woogie, VLTJ samt de andre store dansehits. 

Jeres dj til fødselsdagen ringer altid til jer ugen før jeres fest, for at forventningsafstemme med jer, samt hører jeres ønsker til den perfekte fest. Vi går altid op i at i bliver hørt, samt vores dygtige dj’s er glade og venlige når de ankommer til jeres fødselsdags fest.

Få et tilbud her

ERFARNE FØDSELSDAGS DJS

Vi har nogen rigtig dygtige fødselsdags dj’s, om vi så snakker, 30 års fødselsdag, 40 års fødselsdag, 50 års fødselsdag, 60 års fødselsdag eller meget andet, har vi altid en dygtig dj til festen. Vi har de største hits med, helt tilbage fra 70’erne, 80’erne og frem til nutiden, på den måde kan vi altid spille de største dansehits og sikre jer den bedste musik til fødselsdagen. 

Vores dj’s er god til at læse dansegulvet, således sikre vi altid at få rigtig mange mennesker ud på dansegulvet, og er god til at være omstillingsparate så vi altid rammer så mange danseglade folk som muligt. Vi tager glædeligt imod musik ønsker til festen, og du kan altid købe ekstra timer til festen igennem vores dj.

Få et tilbud her

Ofte stillede spørgsmål

I vores tilbudsberegner kan du udfylde formularen og få et tilbud til jeres næste fest med det samme. 

Ja det kan man! På aftenen når i føler at festen slet ikke er slut endnu, snakker i med dj’en og aftaler forlænget spilletid. Det tit man ønsker 1 time eller 2 mere.

Generelt er det 3-4 meter bredt, og 1-2 meter i dybden bag dj’en, men hvis pladsen er knap, kan vi altid klemme os lidt sammen. 

Vi tilpasser os tit pladsen i forhold til hvad der passer til lokalet og jer.

Normalt ankommer vi 45 min før start. Men hvis i har tilvalgt tidlig opsætning, så snakker vores dj med jer ugen optil og finder ud af hvornår det passer jer bedst, så vi sætter udstyret op før gæsterne kommer.

Hvis i har tilvalgt tidlig opsætning ankommer vi 10-15 min før start spilletid, og har opsat udstyret tidligere på dagen.

Nej der er ingen faste tider, det afhænger altid af jeres fest. Generelt hvis der skal spilles under maden bestiller folk tit kl. 18.00 til 02.00. Men alt er muligt og derfor afhænger det mest af hvad i ønsker. 

I vores tilbudsberegner kan i sætte tiden som det passer jer, og hvis i har andre ønsker end det i finder derinde, kan i altid kontakte os.

I skal først betale efter festen! 

Regningen bliver sendt til jer 14 dage før festen, men betalingsfristen er først 5 hverdage efter festen er slut, derfor kan i vælge at først betale efter festen er slut!

Ja man kan altid afbestille os, dog skal dette gøres 4 uger før festen bliver afholdt, så er det gratis for jer. Hvis i afbestiller 2-4 uger før festen skal der betales 50% af beløbet. Hvis i afbestiller 2 uger før festen skal der betales 100% af beløbet. Alt dette er beskrevet yderligere i vores kontrakt. 

Ja Bestil en DJ er landsdækkende, og derfor levere vi dj’s over hele landet. Vi har dygtige dj’s over hele landet. 

Ja i alle vores pakker er der lyd og lys inkluderet. Dog er udstyret generelt estimeret til 80 gæster, og derfor foreslår vi altid at hvis der kommer flere gæster, at i tilkøber yderligere lyd og lys pakker. Mere kan ses i vores tilbudsberegner.