Dj til firmafest

Lej en dj til firmafesten hos os.

Musik til firmafesten er meget vigtig, og derfor er det altid godt at have en dygtig dj til festen, som sørger for at skabe en god stemning, samt spille de største dansehits fra alle årgange. Det er vigtigt at en dj til firmafesten er god til at læse dansegulvet, da det er vigtigt at få alle med ud og danse, og derfor skal man kunne læse gulvet samt være omstillingsparat til at spille de hits der virker. Dj’en indgår altid en dialog med jer 1 uge før festen og snakker omkring ønsker og behov, således hvis i har nogen specielle krav til den perfekte fest, så er vi altid det rigtige valg.

Få et tilbud her

Musik til firmafest

Firmafesten er vigtig for mange firmaer, da det skaber en god stemning blandt de ansatte, og derfor ved vi også hvor vigtig musikken er for jeres fest. Generelt spiller vi dejligt dinner musik under maden, samt er klar til at skrue ned for musikken under evt. Taler og lign. Så i altid kan regne med at der er styr på musikken til festen. Når i er færdig med at spise spiller vi op til dans, og sikre at vi får alle gæsterne med ud, både de unge og gamle så alle får en god aften. 

Jeres dj til firmafesten ringer altid en uge før festen for at forventningsafstemme med jer og jeres behov, samt hører vi på jeres ønsker og hvis i har evt. Spørgsmål er vi også altid klar til at svare på dem. Vi spørger jer også altid om i har nogen musik ønsker til firmafesten således at vi får dem på forhånd, det giver os den bedste mulighed for at spille dem til festen, samt bruge den som inspiration til jeres fest. 

I vores tilbudsberegner kan i altid finde en pris på jeres næste fest, samt evt. Tilvalg og andre ønsker, ellers kan i kontakte vores kundeservice for evt. Spørgsmål for musik til festen. 

Få et tilbud her

ERFARNE FIRMAFEST DJ’S

Vi har nogen yderst dygtige og venlige dj’s til firmafesten. Vores dj’s har spillet musik til firmafester i mange år, og ved derfor hvor vigtigt det er at have de største hits med fra alle årgange, helt tilbage til 70’erne, 80’erne og frem til nutidens hits, på den måde sikre vi den bedste firmafest.

Da der tit er mange forskellige årgange til firmafester ved vi hvor vigtigt det er og læse gulvet, samt tage imod musik ønsker, på den måde sikre vi at vi altid er på forkant og klar til at skabe den bedste firmafest. Hvis i skulle ønske at forlænge firmafesten og ønsker musik i flere timer, kan i altid snakke med dj’en på aftenen.

Få et tilbud her

Ofte stillede spørgsmål

I vores tilbudsberegner kan du udfylde formularen og få et tilbud til jeres næste fest med det samme. 

Ja det kan man! På aftenen når i føler at festen slet ikke er slut endnu, snakker i med dj’en og aftaler forlænget spilletid. Det tit man ønsker 1 time eller 2 mere.

Generelt er det 3-4 meter bredt, og 1-2 meter i dybden bag dj’en, men hvis pladsen er knap, kan vi altid klemme os lidt sammen. 

Vi tilpasser os tit pladsen i forhold til hvad der passer til lokalet og jer.

Normalt ankommer vi 45 min før start. Men hvis i har tilvalgt tidlig opsætning, så snakker vores dj med jer ugen optil og finder ud af hvornår det passer jer bedst, så vi sætter udstyret op før gæsterne kommer.

Hvis i har tilvalgt tidlig opsætning ankommer vi 10-15 min før start spilletid, og har opsat udstyret tidligere på dagen.

Nej der er ingen faste tider, det afhænger altid af jeres fest. Generelt hvis der skal spilles under maden bestiller folk tit kl. 18.00 til 02.00. Men alt er muligt og derfor afhænger det mest af hvad i ønsker. 

I vores tilbudsberegner kan i sætte tiden som det passer jer, og hvis i har andre ønsker end det i finder derinde, kan i altid kontakte os.

I skal først betale efter festen! 

Regningen bliver sendt til jer 14 dage før festen, men betalingsfristen er først 5 hverdage efter festen er slut, derfor kan i vælge at først betale efter festen er slut!

Ja man kan altid afbestille os, dog skal dette gøres 4 uger før festen bliver afholdt, så er det gratis for jer. Hvis i afbestiller 2-4 uger før festen skal der betales 50% af beløbet. Hvis i afbestiller 2 uger før festen skal der betales 100% af beløbet. Alt dette er beskrevet yderligere i vores kontrakt. 

Ja Bestil en DJ er landsdækkende, og derfor levere vi dj’s over hele landet. Vi har dygtige dj’s over hele landet. 

Ja i alle vores pakker er der lyd og lys inkluderet. Dog er udstyret generelt estimeret til 80 gæster, og derfor foreslår vi altid at hvis der kommer flere gæster, at i tilkøber yderligere lyd og lys pakker. Mere kan ses i vores tilbudsberegner.