Dj til gymnasiefest

Lej en dj til gymnasiefesten hos os.

Hos Bestil en DJ kan du også leje dj’s til din næste gymnasiefest, vi har et stort udvalg af dygtige dj’s som kan skabe en god stemning og få gang i dansegulvet til festen. Vi har spillet mange gymnasiefester, både med kunstnere, tema fester og meget andet, så har du behov for en dygtig og erfarne dj til gymnasiefesten så lej en dj igennem os. Vi kommer glædeligt ud til jeres gymnasie og tager en snak, forventningsafstemmer jeres ønsker og derved skaber en god fest for jer.

Få et tilbud her

Musik til gymnasiefest

Vi ved hvor vigtig en gymnasiefest er, og hvor vigtig musikken er dertil, vi har igennem mange år spillet til diverse gymnasier over hele landet, og ved derfor med sikkerhed at vi er dygtige indenfor faget. 

Vi har altid de største hits med, nogen gode sange som alle kan synge med på, og få danset hele natten, derudover kan man også sikre sig at folk får danset. 

Vi tager altid imod musik ønsker, og bruger glædeligt mikrofonen til at skabe nogen gode øjeblikke for jer og jeres gæster.

Kontakt os endelig i dag for at få et tilbud på jeres næste gymnasiefest.

Få et tilbud her

ERFARNE DJS TIL GYMNASIEFESTEN

Vi har nogen dygtige og erfarne dj’s til jeres gymnasiefest, nogen som har været i branchen mange år, og ved hvad det kræver at få jer ud på dansegulvet. Vi elsker de store hits, men medbringer altid også nogen gode remix, og specielle sange som skaber en god aften. 

Der skal tit spilles forskelligt musik til jeres gymnasiefester, og derfor er vores dj’s dygtige til at læse dansegulvet så vi kan få alle folk ud på gulvet.

Få et tilbud her

Ofte stillede spørgsmål

I vores tilbudsberegner kan du udfylde formularen og få et tilbud til jeres næste fest med det samme. 

Ja det kan man! På aftenen når i føler at festen slet ikke er slut endnu, snakker i med dj’en og aftaler forlænget spilletid. Det tit man ønsker 1 time eller 2 mere.

Generelt er det 3-4 meter bredt, og 1-2 meter i dybden bag dj’en, men hvis pladsen er knap, kan vi altid klemme os lidt sammen. 

Vi tilpasser os tit pladsen i forhold til hvad der passer til lokalet og jer.

Normalt ankommer vi 45 min før start. Men hvis i har tilvalgt tidlig opsætning, så snakker vores dj med jer ugen optil og finder ud af hvornår det passer jer bedst, så vi sætter udstyret op før gæsterne kommer.

Hvis i har tilvalgt tidlig opsætning ankommer vi 10-15 min før start spilletid, og har opsat udstyret tidligere på dagen.

Nej der er ingen faste tider, det afhænger altid af jeres fest. Generelt hvis der skal spilles under maden bestiller folk tit kl. 18.00 til 02.00. Men alt er muligt og derfor afhænger det mest af hvad i ønsker. 

I vores tilbudsberegner kan i sætte tiden som det passer jer, og hvis i har andre ønsker end det i finder derinde, kan i altid kontakte os.

I skal først betale efter festen! 

Regningen bliver sendt til jer 14 dage før festen, men betalingsfristen er først 5 hverdage efter festen er slut, derfor kan i vælge at først betale efter festen er slut!

Ja man kan altid afbestille os, dog skal dette gøres 4 uger før festen bliver afholdt, så er det gratis for jer. Hvis i afbestiller 2-4 uger før festen skal der betales 50% af beløbet. Hvis i afbestiller 2 uger før festen skal der betales 100% af beløbet. Alt dette er beskrevet yderligere i vores kontrakt. 

Ja Bestil en DJ er landsdækkende, og derfor levere vi dj’s over hele landet. Vi har dygtige dj’s over hele landet. 

Ja i alle vores pakker er der lyd og lys inkluderet. Dog er udstyret generelt estimeret til 80 gæster, og derfor foreslår vi altid at hvis der kommer flere gæster, at i tilkøber yderligere lyd og lys pakker. Mere kan ses i vores tilbudsberegner.