Dj til skolefest

Lej en dj til bryllupsfesten hos os.

Står i og skal holde en skolefest, og mangler i musik dertil, så skal i leje en dj igennem os. Vi går altid op i at skabe en god fest for alle de unge mennesker, og spiller for alle årgange. Vi har alle de største hits med, men elsker også at lave lege til skolefesten. Det kan være såsom, stoledans, stopdans, limbo og meget andet, så skal du bruge en dj til festen, så kontakt os idag.

Få et tilbud her

Musik til skolefest

Står i og skal holde en skolefest og mangler en dj, så skal i finde den her hos os. Vi ved at dagen er vigtig for de unge mennesker, og at de skal have lov og komme ud og danse til de store dansehits, samt lave nogen gode lege til skolefesten. 

Derfor er vi specialister i stopdans, stoledans, limbo og meget mere, vi elsker at skabe en god oplevelse for de unge mennesker, og give dem en god aften med masser dejlig musik. 

Vi har altid gode tilbud, og derfor kan i allerede nu i vores tilbudsberegner få en pris på jeres næste dj til skolefest, vi har altid lyd og lys med, samt vi kører i hele danmark.

Få et tilbud her

ERFARNE SKOLEFEST DJS

Vi har de bedste dj’s og skaber den gode oplevelse for jer og eleverne. Vi har spillet i mange år, og i den tid spillet til mange skolefester. Vi spiller altid de største hits, og ved hvad de godt kan lide. 

Vi ved at en bred musiksmag kan forekomme på en skole, og derfor har vi også en masse hits med, så vi kan gøre alle folk glade. Jeres dj ringer altid til jer ugen optil skolefesten, og derfor kan i med sikkerhed få alle jeres ønsker opfyldt, samt forventningsafstemme aftenen. 

Tilbudsberegner

Ofte stillede spørgsmål

I vores tilbudsberegner kan du udfylde formularen og få et tilbud til jeres næste fest med det samme. 

Ja det kan man! På aftenen når i føler at festen slet ikke er slut endnu, snakker i med dj’en og aftaler forlænget spilletid. Det tit man ønsker 1 time eller 2 mere.

Generelt er det 3-4 meter bredt, og 1-2 meter i dybden bag dj’en, men hvis pladsen er knap, kan vi altid klemme os lidt sammen. 

Vi tilpasser os tit pladsen i forhold til hvad der passer til lokalet og jer.

Normalt ankommer vi 45 min før start. Men hvis i har tilvalgt tidlig opsætning, så snakker vores dj med jer ugen optil og finder ud af hvornår det passer jer bedst, så vi sætter udstyret op før gæsterne kommer.

Hvis i har tilvalgt tidlig opsætning ankommer vi 10-15 min før start spilletid, og har opsat udstyret tidligere på dagen.

Nej der er ingen faste tider, det afhænger altid af jeres fest. Generelt hvis der skal spilles under maden bestiller folk tit kl. 18.00 til 02.00. Men alt er muligt og derfor afhænger det mest af hvad i ønsker. 

I vores tilbudsberegner kan i sætte tiden som det passer jer, og hvis i har andre ønsker end det i finder derinde, kan i altid kontakte os.

I skal først betale efter festen! 

Regningen bliver sendt til jer 14 dage før festen, men betalingsfristen er først 5 hverdage efter festen er slut, derfor kan i vælge at først betale efter festen er slut!

Ja man kan altid afbestille os, dog skal dette gøres 4 uger før festen bliver afholdt, så er det gratis for jer. Hvis i afbestiller 2-4 uger før festen skal der betales 50% af beløbet. Hvis i afbestiller 2 uger før festen skal der betales 100% af beløbet. Alt dette er beskrevet yderligere i vores kontrakt. 

Ja Bestil en DJ er landsdækkende, og derfor levere vi dj’s over hele landet. Vi har dygtige dj’s over hele landet. 

Ja i alle vores pakker er der lyd og lys inkluderet. Dog er udstyret generelt estimeret til 80 gæster, og derfor foreslår vi altid at hvis der kommer flere gæster, at i tilkøber yderligere lyd og lys pakker. Mere kan ses i vores tilbudsberegner.