Dj til studentervogn

Hvorfor leje en dj til studentervogn hos os.

Nærmer i jer slutning på nogen lange år i gymnasiet, og skal i på studentertur og mangler en dj til musikken, så er det os i skal have fat i. Vi levere tit dj’s på studentervogne, og ved hvor vigtig dagen er for jer, derfor har vi altid de bedste hits med for at sikre jer musikken på studentervognen er perfekt! Vi kan også levere lyd, lys og meget andet til jeres vogn, så kontakt os derfor i dag for et godt tilbud.

Få et tilbud her

Hvad spiller en dj på studentervogn

Vi ved hvor vigtig dagen er for jer, og derfor har vi også en tro i at god musik til studentervognen er et must. Dj’s på studentervognen skaber en god stemning, og er med til at få alle til at få en god oplevelse, og skabe den bedste studentervogn til jer. Vi kan lave alle slags tilbud, om det så er flere dages arrangement, eller bare for en dag, så kan vi levere det hele. 

Vi har alle de største hits med, og er altid engageret i og få en god fest ud af turen, og derfor gør vi hvad vi kan for at få alle til at synge med på de store hits, samt give alle en god oplevelse. Vi tager altid imod musik ønsker på hele turen, og spiller glædeligt jeres største hits til studentervognen. 

Jeres dj kontakter jer altid ugen op til jeres tur, for at sikre om i har nogen specielle ønsker og for at forventningsafstemme jeres tur. Vi gør altid hvad vi kan for at i får den bedste tur og musik på studentervognen. Så led den næste dj til studentervogn igennem os.

Få et tilbud her

Tager dj til studentervogn imod ønsker

Vi har nogen af de dygtigste dj’s til alle fester, men specielt også dygtige dj’s til studentervognen, så skal i derfor ud og finde musikken til studentervognen, så skal i kontakte os. Vi levere altid nogen dygtige folk, og sikre altid i får en god oplevelse. 

Oftest skal der spilles en masse forskellige hits til jeres studentervogn, og derfor ved vi altid hvad der hitter, og har også altid de gamle store hits med fra tiden, vi sikre altid gode syng med sange og at i får en god tur. 

Få et tilbud her

Ofte stillede spørgsmål

I vores tilbudsberegner kan du udfylde formularen og få et tilbud til jeres næste fest med det samme. 

Ja det kan man! På aftenen når i føler at festen slet ikke er slut endnu, snakker i med dj’en og aftaler forlænget spilletid. Det tit man ønsker 1 time eller 2 mere.

Generelt er det 3-4 meter bredt, og 1-2 meter i dybden bag dj’en, men hvis pladsen er knap, kan vi altid klemme os lidt sammen. 

Vi tilpasser os tit pladsen i forhold til hvad der passer til lokalet og jer.

Normalt ankommer vi 45 min før start. Men hvis i har tilvalgt tidlig opsætning, så snakker vores dj med jer ugen optil og finder ud af hvornår det passer jer bedst, så vi sætter udstyret op før gæsterne kommer.

Hvis i har tilvalgt tidlig opsætning ankommer vi 10-15 min før start spilletid, og har opsat udstyret tidligere på dagen.

Nej der er ingen faste tider, det afhænger altid af jeres fest. Generelt hvis der skal spilles under maden bestiller folk tit kl. 18.00 til 02.00. Men alt er muligt og derfor afhænger det mest af hvad i ønsker. 

I vores tilbudsberegner kan i sætte tiden som det passer jer, og hvis i har andre ønsker end det i finder derinde, kan i altid kontakte os.

I skal først betale efter festen! 

Regningen bliver sendt til jer 14 dage før festen, men betalingsfristen er først 5 hverdage efter festen er slut, derfor kan i vælge at først betale efter festen er slut!

Ja man kan altid afbestille os, dog skal dette gøres 4 uger før festen bliver afholdt, så er det gratis for jer. Hvis i afbestiller 2-4 uger før festen skal der betales 50% af beløbet. Hvis i afbestiller 2 uger før festen skal der betales 100% af beløbet. Alt dette er beskrevet yderligere i vores kontrakt. 

Ja Bestil en DJ er landsdækkende, og derfor levere vi dj’s over hele landet. Vi har dygtige dj’s over hele landet. 

Ja i alle vores pakker er der lyd og lys inkluderet. Dog er udstyret generelt estimeret til 80 gæster, og derfor foreslår vi altid at hvis der kommer flere gæster, at i tilkøber yderligere lyd og lys pakker. Mere kan ses i vores tilbudsberegner.