Se vores dj’s her

Lej en dj til bryllupsfesten hos os.

Vi hos bestil en dj går meget op i jeres bryllupsfest og sørger for musikken og stemningen er god til jeres fest. Vi ved hvor vigtig musik til et bryllup er, og derfor har vi nogen dygtige dj’s som er klar til at spille dansevenlig musik til jeres fest hele natten. Vi går ind for at kunden får en god aften, og derfor har vi en dialog med kunden inden festen om hvad i har af forventninger, om i har nogen musikønsker eller ønsker nogen bestemte sange. Dj’en spiller derfor de sange som i føler passer godt til jeres bryllupsfest, og derfor mener vi også at vi er det bedste valg af dj til festen. 

Tilbudsberegner

Dj til dit event

Vi ved at bryllupsfesten er den vigtigste dag for rigtig mange mennesker, og derfor er musikken til festen og meget vigtig! Derfor ved vi hvordan man skaber den gode fest, og danse musik så i får en god aften. Generelt skaber vi en hyggelig stemning med noget dinner musik mens i spiser. Når brudevalsen skal danses, som den tit gør igennem kl. 23 & 24, så har vi også den med, så det skal i ikke tænke på. Når i har danset brudevals begynder danse festen, og vi begynder at spille op til dans. 

Vi har alle de største hits med, men derfor kan i altid komme op og ønske sange til vores dj’s, derudover har i mulighed for før aftenen starter, at sende os en masse musikønsker, som vi så sikre er med på aftenen. Vi bruger listen som inspiration, og spiller dem når vi føler det passer godt ind. Udover de store hits sørger vores dj’s også for gode fællesdanse, såsom Boogie Woogie, VLTJ samt de andre store dansehits. 

Jeres dj til bryllupsfesten ringer altid til jer en uge før bryllupsfesten, for at forventningsafstemme med jer, samt høre jeres ønsker til den perfekte bryllupsfest. Vi går altid op i at i bliver hørt, samt af vores dygtigt dj’s er glade og venlige når de ankommer til festen. Book den næste dj igennem os, for at sikre en god aften til jeres bryllup. 

Få et tilbud her