fbpx

Festlokaler Esbjerg

Står du og skal holde en fest, og mangler du et billig festlokale i Esbjerg, eller et lokale tæt på landet så i kan spille musik hele natten. Så find dit næste festlokale i Esbjerg herunder. Vi har en lang liste med alle lokalerne, information på dem, og kontakt oplysninger så det nemt for jer at få fat i ejerne. 

Hostrup Forsamlingshus

Hostrup forsamlingshus er dit forsamlingshus hvis du ønsker lokaler som kan holde til at der bliver larmet lidt, da forsamlingshuset ligger lidt udenfor byen, er naboer ikke et problem. 

Skads Forsamlingshus

Skads forsamlingshus er dit festlokale nær Esbjerg, her kan du også tilkøbe kuvert priser til din fest, så maden er inkluderet. Samt op pyntning, der er 2 etager og plads til mange mennesker i dette festlokale. 

Guldager Forsamlingshus

Guldager forsamlingshus er et flot forsamlingshus tæt på Esbjerg, så søger du et festlokale i Esbjerg, så ligger denne i udkanten og kan huse din næste fest.

Vester Nebel Forsamlingshus

Vester Nebel Forsamlingshus er et flot festlokale nær Esbjerg, her kan du holde din næste fest, der er 2 sale, 1 stor og 1 lille, samt køkken, toilet og andre faciliteter.

Ålbæk forsamlingshus

Ålbæk forsamlingshus er et festlokale tæt på esbjerg, her kan du holde en fest i flotte lokaler, der er ny renoveret køkken, samt mulighed for store, borde, service og slut rengøring. 

Esbjerg Park

Esbjerg park er til dig der søger et flot festlokale i Esbjerg, de har flere sale, samt dygtige personale som kan tage hånd om din fest, her kan du købe fester med kuverter, hvori du kan få lækker mad.

Fest lokaler til leje Esbjerg

Står du og skal holde en fest, og mangler lokalet til netop din fest, så kan du finde fest lokaler til leje Esbjerg herinde. Vi har en lang liste og mange festlokaler i hele Esbjerg, og herinde kan du læse oplysninger omkring fest i Esbjerg, og om du må leje fest lokale med alkohol. Du kan finde kontakt oplysninger på hvert lokale, og kan derfor finde netop dit lokale til festlokaler Esbjerg her. 

Fest lokaler Esbjerg og omegn

Vi går op i at skabe en liste der giver dig mulighed for at vælge dit rigtige festlokale, her kan du se om der må bruges køkken, du kan læse mere på deres egen hjemmeside, og endda kontakte udlejeren direkte igennem os. Så får du en god mulighed for at vælge dit rigtige festlokale uden at skulle søge over hele nettet. Vi har festlokaler Esbjerg kommune, og i de rundt liggende byer.

Festsal Esbjerg

I vores liste finder du alle slags lokaler, såsom festlokaler, festsal, forsamlingshus og meget andet. Deri kan du vælge den størrelse som passer bedst til jeres arrangement. I kan både finde billeder af festsalen og læse mange oplysninger omkring priser festsal Esbjerg. Kontakt endelig udlejeren af lokalet for nærmere oplysninger på lokalet. Så skal du holde en fest og mangler festlokaler Esbjerg, så find mere her.

Få et tilbud på en dj til festen