fbpx

Festlokaler Kolding

Står du og skal holde en fest, og mangler du et billig festlokale i Kolding, eller et lokale tæt på landet så i kan spille musik hele natten. Så find dit næste festlokale i Kolding herunder. Vi har en lang liste med alle lokalerne, information på dem, og kontakt oplysninger så det nemt for jer at få fat i ejerne. 

Harte forsamlingshus

Harte forsamlingshus er dit forsamlingshus når du skal holde en fest i udkanten af Kolding, med rig mulighed for at holde en god lang fest hele natten, der er mulighed for at holde ungdomsfester.

Vester Nebel Forsamlingshus

Vester Nebel forsamlingshus ligger lidt udenfor Kolding, men betragtes stadig som et festlokale Kolding, da mange vælger at holde fest derude, da det er flotte omgivelser, og ikke langt væk fra Kolding alligevel.

Vonsild Forsamlingshus

Vonsild forsamlingshus er et flot forsamlingshus beliggende lidt syd for Kolding, på den måde sikre du gode forbindelser med tog og bus, hvor i kan holde jeres flotte fest i dejlige lokaler.

Lilballe Forsamlingshus

Lilballe forsamlingshus er nogen flotte lokaler med gode udearealer, her får du en god fest og mulighed for at holde festen udendørs med gode faciliteter.

Alminde Forsamlingshus

Alminde forsamlingshus ligger lidt nord for Kolding, hvor der er mulighed for at holde nogen fine arrangementer, i kan kontakte udlejeren herunder for evt. Flere spørgsmål.

Ødis Forsamlingshus

Ødis forsamlingshus ligger tæt på Vamdrup nær Kolding, her får i flotte lokaler, samt mulighed for fine køkken og toilet faciliteter. 

Dons Forsamlingshus

Dons forsamlingshus er et forsamlingshus som ligger tæt på Kolding, her kan du afholde fester, både med køkken og hvor de også laver maden.

Hejlsminde Forsamlingshus

Hejlsminde Forsamlingshus er en charmerende og alsidig lokation beliggende mellem Lillebælt og Hejls Nor. Med en stor sal til 120 gæster og en mindre sal.

Fest lokaler til leje Kolding

Står du og skal holde en fest, og mangler lokalet til netop din fest, så kan du finde fest lokaler til leje Kolding herinde. Vi har en lang liste og mange festlokaler i hele Kolding, og herinde kan du læse oplysninger omkring fest i Kolding, og om du må leje fest lokale med alkohol. Du kan finde kontakt oplysninger på hvert lokale, og kan derfor finde netop dit festlokaler Kolding her. 

Fest lokaler Kolding og omegn

Vi går op i at skabe en liste der giver dig mulighed for at vælge dit rigtige festlokale, her kan du se om der må bruges køkken, du kan læse mere på deres egen hjemmeside, og endda kontakte udlejeren direkte igennem os. Så får du en god mulighed for at vælge dit rigtige festlokale uden at skulle søge over hele nettet. Vi har festlokaler Kolding kommune, og i de rundt liggende byer.

Festsal Kolding

I vores liste finder du alle slags lokaler, såsom festlokaler, festsal, forsamlingshus og meget andet. Deri kan du vælge den størrelse som passer bedst til jeres arrangement. I kan både finde billeder af festsalen og læse mange oplysninger omkring priser festsal Kolding. Kontakt endelig udlejeren af lokalet for nærmere oplysninger på lokalet. Find dine næste festlokaler Kolding her.

Tilbuds Beregner